Maling af trappeopgang

Trænger din trappeopgang til fornyet liv? Hos CMS Malerservice tilbyder vi professionel maling af trappeopgang i hele Storkøbenhavn. Med os som din maler er du altid garanteret kvalitetsarbejde og fokus på netop dine ønsker.

Vi ønsker at være lidt bedre end alle andre malere. Derfor er vores fokus altid på at vores håndværk, serviceniveau og kundedialog er i topkvalitet. Vi ser nemlig ikke opgaven som “bare” maling af trappeopgang. Vi ønsker at efterlade dig med en følelse af at alle dine behov er blevet tilgodeset og selvfølgelig et resultat der står knivskarpt.

Hos os bliver arbejdet altid udført grundigt, professionelt og til tiden. Vi mener at vejen frem til tilfredse, og tilbagevendende kunder er med gennemsigtig service og resultater der taler for sig selv. Derfor kan du trygt kontakte os hvis du står og skal bruge et kompetent malerfirma til maling af trappeopgang.


CMS Malerservice er din professionelle samarbejdspartner


Med os som din samarbejdspartner er du sikker på, at malerarbejdet bliver leveret af professionelle og passionerede malere. For os er kommunikationen med dig som kunde en vital del af opgaven og dens endelige resultat. Vi gør en dyd ud af at have en tæt kundedialog, og er åbne for input under hele processen.

Udover maling af trappeopgang kan vi blandt andet hjælpe med:


Enhver opgave er unik, og derfor sørger vi altid for at skræddersy løsningen med udgangspunkt i dine behov. Når vi maler din opgang, bruger vi altid de bedste materialer på markedet.


Faglærte malere med passion for håndværket


Vi har mange års erfaring med både små og store opgaver, og består i dag af et kyndigt team af passionerede fagfolk. Vi bestræber os på altid at dygtiggøre os samt forfine vores håndværk, sådan at vores resultater kun bliver bedre fra opgave til opgave.

Er du erhverv, boligforening, offentlig institution eller lignende, skal du ikke tøve med at tage fat i os vedrørende maling af trappeopgang.


Kontakt os for et skræddersyet tilbud


Som kunde hos os kan du forvente rådgivning og vejledning i øjenhøjde. Uanset opgaven afrenser vi altid overflader, før malingen påføres. På den måde sikrer vi, at resultat bliver smukt og langtidsholdbart.


Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgang? Du er altid velkommen til at skrive til Christian på christian@cmsmalerservice.dk eller ringe på telefon 29 32 28 99. Du kan også bruge kontaktformularen på vores hjemmeside.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *