Restaurant i Helsingør

Leder du efter en lokal restaurant i Helsingør, der sætter hygge og behagelige omgivelser i første række? Hos Ciao-Ciao, der er en lokal restaurant i Helsingør, vil du være garanteret en gastronomisk oplevelse hver gang.

Vores restaurant emmer af det italienske, og du vil derfor finde en del af Italien i alle vores retter. Vores personale er derudover alle drevet af kærlighed til mad, Italien samt vores store passion for vores arbejde. 

Klassiske og specialretter

Menukortet på vores restaurant er alle håndplukket og udvalgt ud fra præcision. Alle vores retter er tilberedt af vores dygtige køkkenchef og kok. På vores restaurant kan du således opleve klassiske italienske retter såsom kødretter og pasta med tilhørende foccacia brød, der er en rigtig klassiker hos vores stamkunder.

Få en udsøgt oplevelse på vores restaurant i Helsingør

Som italiensk restaurant går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer, samt den service du får leveret, når du spiser hos os. Det er vigtigt for os, at du går glad fra vores restaurant, samt at du føler at du har fået den gastronomiske oplevelse som du har fortjent.

Det er også muligt at afholde selskaber i samarbejde med vores restaurant. Vi har flotte selskabslokaler, der med deres udsigt over vandet, er det perfekte valg til når du skal holde bryllup, konfirmation eller lignende.

Bestil allerede i dag 

Vil du vide mere om, hvordan vores restaurant kan give dig en uforglemmelig oplevelse? Book hos os allerede i dag ved at ringe til os på 49 75 85 86.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *