Tagpap

Skal du have lagt tagpap? AB Tagdækning har specialiseret sig i tagpap montering, reparationer og står endda klar til at varetage din tagentreprise. Tagpap er et langtidsholdbart materiale som kan holde op til 50 år, og endda længere, hvis kvaliteten er i top, og taget er lavet af en professionel tagdækker.

Når arbejdet udføres ordentligt, er et tagpaptag en god løsning selv på store tage, og resultatet kan sagtens være pænt trods størrelsen. Skal du have udført reparationer kan du også tage fat i virksomheden, de sikrer altid at problemet ikke bare er fikset, men at resultatet bliver pænt.

AB Tagdækning udfører:

Stor kundetilfredshed

AB Tagdækning har mange glade og tilfredse kunder. Det er tydeligt at mærke, at de går højt op i deres kunder og deres tilfredshed. De sætter sig grundigt ind i dine ønsker, så resultatet ikke kun bliver af høj kvalitet, men rent faktisk også et resultat, som kunderne er meget glade for.

De har mere end 10 års erfaring. Derfor er der ingen udfordring for stor, selvom virksomheden i sig selv ikke er den største.

Det er tydeligt at de er nogle af de bedste i branchen. De har 3 år i træk været finalister som ‘Årets Håndværker’.

Tag kontakt til virksomheden her

Hvis du har brug for en tagdækker der er dygtig til sit håndværk, og altid efterlader et tag helt perfekt, skal du tage fat i AB Tagdækning. Virksomheden lægger tagpap på alle slags hældninger.

Tagpaps lange holdbarhed gør det ideelt til ethvert tag. Tag fat i en professionel tagdækker, og få et uforpligtende tilbud. Ring til AB Tagdækning på 60 13 09 65 eller send en mail til kontakt@abtag.dk. Du kan også skrive via kontaktformularen på hjemmesiden.

De står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *