VVS i Helsingør

Kniber det med gulvvarmen, drypper din hane eller har du andet problematik, som kræver en dygtig VVS nær Helsingør? Hos Laugmann VVS i Kvistgård, har vi adskillige års erfaring i at tilgå alle typer VVS opgaver for både privat & erhverv. Dette betyder at vi kan varetage en lang række opgaver inden for VVS, herunder blandt andet:

  • Reparation af armaturer & toilet
  • Renovering af hele badeværelser
  • Reparation af utætte rør
  • Vedligeholdelse af varmeanlæg
  • Generelle og lignende VVS opgaver

Et utæt rør eller lignende kan give anledning til større skader i fremtiden. Du bør derfor altid kontakte en erfaren fagmand, hvis du er ude for denne problematik. Ellers ender du måske med at skulle investere i mere omfattende reparationer i fremtiden.

En VVS med din sikkerhed i top

Når du kontakter os til din næste VVS opgave, er du sikret et resultat af højt håndværksmæssigt kaliber. Vi er medlem af TEKNIQ Garantiordningen, som yderligere også sikrer dig som kunde.

Vi går meget op i at efterleve alle dine ønsker og behov og på samme tid byde ind med relevant rådgivning. På denne måde bliver du gjort opmærksom på alle aspekter i en opgave.

Vi rykker ud i hele Nordsjælland

Fra vores base i Kvistgård rykker vi ud og dækker hele Nordsjælland og det nordlige København. Står du derfor og mangler en VVS til en mindre eller større opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Mangler du en kvalitetsbevidst VVS’er, med alle dine behov i forreste række? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 49 22 64 64 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste VVS opgave. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender dernæst hurtigt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *