New Yorker Gulv kan lægges i hele hjemmet

Ønsker du et nyt elegant og slidstærkt gulv i din bolig? New Yorker Gulv er blevet en moderne og holdbar gulvløsning hos mange. Vi kan lægge New Yorker Gulv på de fleste undergulve, herunder eksempelvis på linoleum, træ, klinker, beton, vinyl eller gulv med varme i. Med de rette og bedste materialer på markedet, kan vi uanset undergulvet altid udføre dit nye look i hjemmet.

  • høj slidstyrke
  • høj komfort
  • fugefri overflade
  • minimalt behov for vedligeholdelse
  • holder mange år frem
  • kan lægges over de fleste eksisterende gulve
  • en fordel, hvis du ønsker gulvvarme, da betonen fordeler varmen

Vi tilbyder både design med flydemørtel, silkecement og polyuretan. Vi leverer altid kvalitetsresultater ud fra dine behov og ønsker. I fællesskab finder vi ud af, hvordan du får det gulv du drømmer om.

new yorker gulv

Specialister i New Yorker Gulv

KAOS Design Studio er specialister i New Yorker Gulv, som ikke kun er æstetisk tiltalende, men samtidig funktionelt og holdbart. Vores ekspertise sikrer, at vi leverer et perfekt resultat – hver gang. Vi har fokus på at udvælge de bedste materialer på markedet, så dit nye gulv kan holde i mange år frem.

Din professionelle partner

Vi skaber eksklusive resultater med enkle processer, færrest antal behandlinger og flest farvemuligheder i ét produkt. Alle vores produkter er 100 % dansk produceret. Det er med til at skabe alsidighed og fleksibilitet. Vi skåner miljøet for unødvendig udledning af CO2 udledt af transport fra fabrikker i udlandet.

Kontakt vores eksperter i dag

Vores dygtige håndværkere tilbyder et uforpligtende tilbud, der skræddersyes ud fra dine behov og ønsker. Vi tilbyder professionel vejledning til dit nye New Yorker Gulv, så du bliver glad og tilfreds med resultatet.

Lad os sammen finde den bedste gulvløsning til din bolig. Kontakt os på telefon 70 21 14 11, eller send en mail til info@dansk-microcement.dk.