Asbestsanering og miljøsanering

Hos ABVAC har vi over 35 års erfaring inden for asbestsanering og miljøsanering. Vi garanterer at udføre din opgave hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten i arbejdet. Vores sanitører har stor passion for et godt håndværk, hvilket er din garanti for et resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Hvor skal du være opmærksom på, at asbest kan forekomme?

  • Tagplader
  • Isolering
  • Fugemasser
  • Pudsmaterialer
  • Gulvbelægning
  • Beklædningsplader
  • Asbestcementholdige rør til vandforsyning

Med stærke kompetencer, kan vores sanitører garanterer et solidt resultat, som du bliver glad og tilfreds med. Vi kan hjælpe med asbestsanering og miljøsanering i København, Nordsjælland og omegn.

asbestsanering miljøsanering

Erfarne specialister

Om du skal have hjælp til dårligt indeklima, miljøfarlige stoffer eller byggematerialer, så kan vi hjælpe dig. Vores mål er at være din foretrukne sanitør, når du står overfor en asbestsanering eller miljøsanering. Vi er kendt for at være fleksible og overholde enhver aftale.

Når du vælger os til din samarbejdspartner, er du garanteret en certificeret sanitør, der yder sit bedste til enhver opgave. For os er det utrolig vigtigt, at du modtager et holdbart og solidt resultat, som lever op til dine forventninger. Efter vores færdige arbejde med asbestsanering eller miljøsanering, sørger vi for at bortskaffe materialer på en miljøforsvarlig måde. Herefter udfører vi en grundig efterkontrol, for at sikre at arbejdet lever op til de højeste standarder.

Har du spørgsmål til asbestsanering eller miljøsanering?

Vi står klar til at hjælpe dig. Uanset om du ønsker hjælp til asbestsanering eller miljøsanering, så er vi sikker på, at vi er den rette partner for dig. Hos os er du garanteret et stærkt samarbejde med alsidige sanitører. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Kontakt os på telefon 44 65 79 73, eller send en mail til info@abvac.dk.