Automester værksted i Måløv

Få professionel hjælp til din bil på vores automester værksted

Hvad kan vi tilbyde som automester værksted?

Hos Automester Måløv finder du et autoværksted, der leverer den service, din bil fortjener. Uanset om det drejer sig om et almindeligt serviceeftersyn, reparation af motoren eller håndtering af skader, kan du trygt stole på os. 

På vores automester værksted er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi udfører opgaver på alle typer biler, uanset mærke, model eller årgang herunder også el- og hybridbiler. Når du vælger os, vælger du et automester værksted, hvor professionalisme og tryghed går hånd i hånd.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder: 

Hvis din bil skal på vores automester værksted, stræber vi efter at have den klar så hurtigt som muligt. Skulle det være nødvendigt at have den på værksted i en længere periode, tilbyder vi også en gratis lånebil, så du kan fortsætte din dag uden besvær.

Hvis du har problemer med din bil, er du velkommen til at besøge vores autoværksted i Måløv. Har du spørgsmål, kan du ringe til os på telefon 44 64 15 64 eller på mail info@bilmester.dk.

Vi tilbyder åben og klar dialog gennem hele processen

Vi lægger stor vægt på en grundig dialog med dig som kunde. Det betyder, at vi altid gennemgår eventuelle nødvendige udbedringer med dig, før vi går i gang, så du aldrig får uventede overraskelser. Vores gennemsigtige prisoversigt sikrer, at du altid ved, hvad arbejdet på din bil vil koste, og hvis der opstår behov for ekstra arbejde, kontakter vi dig først.

Kontakt os i dag for en tid

Book en tid hos os ved at ringe på 44 64 15 64 eller book direkte i vores online system. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig omkring din bil og ser frem til at byde dig velkommen på vores automester værksted.