Bedemand på Østerbro

Sig farvel til dem I elsker på den rigtige måde

Skal I bruge en bedemand på Østerbro?

Når vi tager afsked med en, vi elsker, er det afgørende, at den sidste farvel bliver smuk og mindeværdig. Hos Maries Begravelser forstår jeg betydningen af denne vigtige stund. Som bedemand på Østerbro er min vigtigste opgave at skabe en ceremoni, der afspejler den unikke person, der mindes, uanset om afskeden finder sted i en kirke, et kapel eller et andet sted. 

Jeg ved, at sorger kan gøre det svært at håndtere de praktiske aspekter af en begravelse. Derfor kommer jeg gerne hjem til jer, så vi i trygge omgivelser kan planlægge den helt rigtige afsked. Hvis I foretrækker det, kan vi også mødes hos mig på Østerbro. 

Som bedemand med en familieterapeutisk baggrund har jeg en dyb forståelse for den sorg, I gennemgår, og jeg tilbyder rådgivning, der kan hjælpe jer som familie til at støtte hinanden. Jeg lytter til jeres ønsker og arbejder sammen med jer for at skabe en mindeværdig afsked.

Har I brug for en bedemand på Østerbro? Ring til mig i dag på telefon 29 29 66 89, så vi kan tage en snak om jeres behov.

Skab en unik afsked for din nærmeste

Det er mit mål at skabe ro og overblik i en svær tid. Som bedemand på Østerbro mener jeg, at alle har ret til en meningsfuld afsked. Jeg tilbyder både traditionelle og mere personlige begravelser og bisættelser, og jeg er her for at sikre, at afskeden bliver lige præcis, som I ønsker det. Mit arbejde er præget af høj faglighed, nærvær, respekt og åbenhed.

Uanset om det drejer sig om en ægtefælle, partner, søskende, forældre, bedsteforældre eller ven, er det min opgave at sikre, at afskeden afspejler den afdødes liv og personlighed. Ethvert menneske er unikt, og det samme bør afskeden være. Med mig som jeres bedemand på Østerbro hjælper jeg med at udtrykke det levede liv på den mest meningsfulde måde, og jeg rådgiver jer grundigt, så vi sammen kan planlægge et smukt og mindeværdigt farvel.

Kontakt mig for en snak om jeres behov

Hvis I har behov for en bedemand på Østerbro, kan I ringe til mig på telefon 29 29 66 89, send en mail på mariesbegravelser@gmail.com, eller udfylde min kontaktformular