Campingplads med mange forskellige aktiviteter

Vores campingplads kan opfylde alle jeres behov for en god ferie

Bryrup Camping er en campingplads beliggende i hjertet af Jylland, nær Silkeborg. Vores campingplads tilbyder ideelle rammer for en aktiv ferie i naturskønne omgivelser med skove og søer lige uden for døren. Med sine 4,5 stjerner er Bryrup Camping blandt de bedste danske campingpladser.

Hos os byder vi på en bred vifte af faciliteter, herunder et opvarmet udendørs badeland med vandrutsjebaner, en nyrenoveret minigolfbane og legepladser. Overnatningsmulighederne er mange og varierede, fra standardpladser til luksuriøse komfortpladser med vand- og afløbstilslutning. 

Kontakt os i dag på telefon 75 75 67 80 for spørgsmål om, hvilke løsninger vores campingplads har til jer.

Camping med fokus på både børn og voksne

Vores campingplads tilbyder en lang række aktiviteter, både i og uden for sommersæsonen. For børn er der trylleshows, hesteridning, hoppeborg og kreative workshops, mens de voksne kan nyde vinsmagninger, levende musik og temafester. Derudover er Bryrup Camping en perfekt campingplads for vandre- og cykelture på de smukke naturstier i området samt kanoture på Bryrup Langsø. 

Campingpladsen ligger kun 18 km fra Silkeborg, hvilket gør det nemt at besøge områdets mange seværdigheder. I kan udforske Nordeuropas største ferskvandsakvarium i Aqua Akvarium & Dyrepark, tage en tur med veteranjernbanen mellem Bryrup og Vrads eller nyde bylivet i Silkeborg med bådture på Silkeborgsøerne. 

Familien Krøier-Kvist, som driver Bryrup Camping, har skabt et sted, hvor gæsterne kan slappe af og nyde naturen, mens de samtidig har adgang til moderne faciliteter og aktiviteter. Deres engagement i at tilbyde en personlig og mindeværdig ferieoplevelse afspejles i de mange tilbagevendende gæster.

Skal I bruge en campingplads?

Besøg Bryrup Camping for en ferie fyldt med sjov, afslapning og uforglemmelige oplevelser i hjertet af Jylland. Book jeres plads i dag og se frem til en ferie i smukke, naturskønne omgivelser nær Silkeborg.