Maler i Rødovre der hjælper dig lokalt

Vi hjælper dig med enhver maleropgave

Hvad får du med os som din maler?

Med os som din foretrukne maler i Rødovre er du sikker på at få en fagmand, som vil give dig tilfredshed. Vi ligger i Gentofte, men vi hjælper i hele Rødovre og omegn, hvor vi både hjælper dig i erhverv eller private hjem.

Hvis du har brug for en maler i Rødovre, der kan tilbyde dig kvalitet i håndværket, så kan du kontakte os på telefon 45 93 88 18 for at høre mere om hvad vi kan, for at hjælpe dig.

De opgaver vi blandt andet kan hjælpe dig med dækker: 

Hos Dupa rådgiver og vejleder vi dig om de bedste skræddersyet løsninger og giver dig et uforpligtende tilbud. Du kan udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig for at drøfte dine behov og hvordan vi kan assistere med dit næste malerprojekt.

Lad os vise dig, hvordan vi kan forvandle dit rum med farver og finesser, når du vælger os som din maler i Rødovre.

Vi arbejder tæt med vores andre afdelinger

Som din maler i Rødovre tilbyder vi komplette løsninger, hvor vi tager os af hele dit projekt fra start til slut. Vi samarbejder tæt med vores andre afdelinger, der blandt andet kan assistere med gulvlægning. Derudover har vi et stærkt netværk af fagfolk, hvilket gør os i stand til at tilbyde andre services, som du måtte have brug for.

Kontakt os til dit næste malerprojekt i Rødovre

Har du brug for hjælp til dit næste projekt, men mangler en maler i Rødovre? Kontakt os i dag på telefon 45 93 88 18 eller skriv til os via e-mail info@dupa.dk

Vi glæder os til at høre om dine ønsker og drømme under en uforpligtende samtale. Uanset  dit projekts størrelse, vil vi arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du er tilfreds med det endelige resultatet.