Nedrivning af hus

Hos Affaldshelten er vi specialister i professionel nedrivning af hus. Vi har mange års erfaring som nedrivningsfirma, så vi forstår vigtigheden i korrekt og sikker sortering af affald. Vores dygtige medarbejdere starter med at klargøre bygningen, hvorefter nedrivningsarbejdet kan udføres. Vi garanterer dig for, at grunden står tom og ryddet til det næste step, når vi er færdige med din opgave.

Vores nedrivninger består blandt andet af:

  • Hård og let nedrivning og demontering
  • Partiel nedrivning, fx carporte, drivhuse, skabe, køkkener, vægge og gulve
  • Total nedrivning af ejendomme og klargøring til nybyg
  • Overholdelse af gældende lovgivning og anmeldelse til kommunen
  • Høje interne sikkerhedskrav og fokus på arbejdsmiljø
  • Miljøscreening, test og rapport fra vores egen certificeret miljørådgiver
  • Korrekt håndtering og bortskaffelse af miljøfarlige stoffer, asbest, PCB, PAH’er (tjære), tungmetaller, klorerede paraffiner o.a.

Med stærke kompetencer kan vi varetage enhver nedrivningsopgave for både private og erhvervskunder. Vi kan hjælpe vores kunder i København, Storkøbenhavn, Hillerød og resten af Nordsjælland.

nedrivning af hus

Ekspertise i nedrivning af hus

Vi har et stort fokus på bæredygtighed i alt arbejde, så vi sikrer at passe bedst muligt på miljøet. Vores høje ekspertise i nedrivninger gør, at vi kan udføre en fuldstændig korrekt sortering og nedrivning ned til mindste detalje. Efter det færdige arbejde, vil du modtage en beskrivende nedrivningsattest.

Når du vælger os til at stå for din nedrivning af hus, er du garanteret en miljøvenlig partner, der altid yder sit bedste. Vi har et ønske om, at du skal opleve en nem og overskuelig proces gennem hele samarbejdet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi hjælpe dig med din nedrivning af hus? Vores fagfolk står klar med professionel vejledning, så du modtager en skræddersyet løsning efter dine behov. Det er vores mål, at du bliver glad og tilfreds med det færdige resultat. Lad os stå for din nedrivning af hus allerede i dag. Kontakt os på telefon 93 20 14 28, eller send en mail til info@affaldshelten.dk.