Passiv aggressiv adfærd hos mænd

Slip af med ophobet negativitet

Holder du dine følelser inde i hverdagen? Så kender du måske også til at bægeret flyder over, og at du kan reagere aggressivt. Der er rigtig mange mænd, som ikke taler om deres følelser, og som helt gemmer dem væk. Det er medvirkende til at man får en passiv aggressiv adfærd. Hvis ikke man viser hvem man er, og hvad man står for, så ophober negativiteten sig indeni.

Sådan undgår du passiv aggressiv adfærd

Lever du en hverdag uden den store frihed, og du sørger altid for, at alle andre er tilfredse. Så er du det man kalder en pleaser. Det er en af de helt store årsager til, at mænd får en passiv aggressiv adfærd. Måden man kommer af med sine dårlige adfærdsmønstre, er ved at man begynder at sætte tydelige grænser og kommunikere mere. Man skal begynde at sætte sig selv først, og så skal man fokusere på sine følelser og ikke mindst snakke om dem. Kører du i et højt tempo til hverdag, så sæt tempoet ned, så livet ikke bare flyver forbi. Hos mandeterapeut.dk hjælper jeg mænd med at komme af med passiv aggressiv adfærd. Det gør jeg ved hjælp af 1:1 session, hvor jeg giver mænd en række værktøjer til at forbedre deres situation og følelser i livet.

Jeg hjælper mænd med bl.a.

Kontakt mig for en personlig samtale

Skal du have hjælp til at ændre dine adfærdsmønstre. Tøv ikke med at kontakte mig. Jeg lever af at hjælpe mænd med forskellige problemstillinger i deres liv. Du kan altid regne med fuld fortrolighed i alle samtaler vi har. Du kan kontakte mig på telefon 20 71 21 22 eller på mail aj@mandeterapeut.dk. Du kan også udfylde min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.