Revisor i Lyngby – Få professionel hjælp

bøgebrænde

Med over 100 års erfaring har vi hjulpet kunder med forskellige typer opgaver inden for revision

Hvorfor skal du vælge os som revisor i Lyngby?

Hos Aage & Povl Holm er en af vores styrker, at vi altid er opdateret med de nyeste lovkrav og praksisændringer inden for skat, regnskaber og bogføring. Det betyder, at du kan være sikker på at få optimal vejledning af en statsautoriseret revisor. 

Med vores omfattende erfaring og professionelle tilgang sikrer vi, at din virksomhed overholder alle gældende regler, så du kan fokusere på din forretning uden bekymringer. 

Vi har gennem årene hjulpet virksomheder i Lyngby, Hellerup og Gentofte. Uanset hvilken branche du arbejder inden for, kan vi tilbyde kompetent rådgivning. Vores ydelser inkluderer blandt andet: 

Har du brug for en statsautoriseret revisor i Lyngby? Ring til os på telefon 45 88 81 00, så kan vi tage en snak om dine ønsker og behov.

Årsregnskab og revision

Hos Aage & Povl Holm tilbyder vi også hjælp til udarbejdelse af årsregnskab. Vores team har stor erfaring med at lave præcise regnskaber, som giver dig et klar overblik over din virksomheds økonomiske situation. Som revisor i Lyngby kan vi også udføre en grundig revision af dine regnskaber, hvilket kan være en stor fordel ved forhandlinger med banker og investorer. 

Når du vælger at samarbejde med os som din revisor i Lyngby, får du mere tid til at fokusere på det, du er bedst til. Vi tager os af bogføringen og sikrer, at alle dine finansielle bilag og betalinger bliver registreret korrekt og rettidigt.

Med os som partner får du en bred vifte af services inden for bogføring, herunder budget- og økonomistyring, controlling, registrering af finansbilag, registrering af debitor- og kreditorbilag samt afstemninger af bank.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi som revisor i Lyngby kan hjælpe din virksomhed? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 88 81 00, sende en e-mail til mail@aapholm.dk, eller udfyld vores kontaktformular.