Vinyl til vådrum

Med over 10 års erfaring fra gulvbranchen, har Nordentoft Gulve ekspertisen og kompetencerne til at udføre alt fra renovering af eksisterende gulve og vægge til en komplet udskiftning. Vi tilbyder vinyl til vådrum i en bred vifte af farver og stilarter, der kan kombineres til at matche din personlige stil.

Ting du skal være opmærksom på, inden du får lagt vinyl i vådrum:

  • Forberedelse af undergulvet
  • Valg af korrekt type vinyl
  • Montering af vinylgulvet
  • Tætning omkring rørgennemføringer og afløb
  • Vedligeholdelse af vinylgulvet

Vi stræber efter altid at levere personligt og gennemsigtigt arbejde, så du bliver glad og tilfreds med resultatet. Vores mål er, at du får en tryg oplevelse i vores samarbejde fra start til slut.

vinyl til vådrum

Fordelene ved vinyl i vådrum

Der findes mange fordele ved vinyl til vådrum. Du kan give dit nye badeværelse et unikt udtryk, der passer til din personlige stil. Det er nemt at klare rengøringen med en skraber eller en klud. Du får færre fuger end ved eksempelvis fliser, hvilket er en fordel for kalk og andet skidt har en tendens til at sætte sig i fugerne i dit vådrum.

Mange års holdbarhed

Vi anbefaler at du bruger vinyl til vådrum, da det er et vandtæt materiale, der nemt kan rengøres og vedligeholdes. Vi sikrer, at dit gulv holder i mange år, da vandet ikke trænger gennem fugerne over tid. Det er nemt at montere, eftersom den lette konstruktion og korte tørretid gør, at vi klarer opgaven hurtigere.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Få en professionel gulvlægger til at klare din opgave, så du sikrer at gulvet lægges korrekt. Vores eksperter tilbyder et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov og ønsker. Lad vores kompetente gulvmand hjælpe dig til et nyt og funktionelt badeværelse eller bryggers. Kontakt os på telefon 20 96 78 28, eller send en mail til lars@nordentoftgulve.dk.