Mænd i krise i Hellerup

Hjælp til at komme ud af livets kriser

Jeg hjælper mænd i krise gennem livets store og små kriser. Det gør jeg ved hjælp af 1:1 sessions. Under en session vil der altid være fuld fortrolighed. Jeg har mange års erfaring som mandeterapeut. Jeg hjælper mænd i krise i Hellerup. Der kan være mange grunde til, at man som mand kan havne i en krise. Det vigtigste er, at man acceptere det og prøver aktivt at gøre noget for at få det bedre. Jeg kan hjælpe dig med at få en forståelse for, hvorfor du har en krise, samt give dig værktøjer til at komme ud på den anden side igen.

Kender du det:

  • Du sørger for, at alle andre er glade og tilfredse
  • Du holder i følelser inde og snakker ikke om dem
  • Du undgår alle former for konflikter
  • Du føler dig stresset, og at livet bare flyver forbi

Jeg hjælper mænd i krise af med ovenstående problemer, så du kan blive en bedre version af dig selv.

Jeg hjælper mænd i krise i Hellerup

Der findes mange forskellige typer af kriser. Der mænd, som får midtvejskriser, eller som har problemer med passiv aggressiv adfærd. Andre har problemer med, at de er konfliktsky og undgår alle former for konflikter. Uanset hvilken slags krise du oplever, kan jeg hjælpe dig videre, så du får det resultat du ønsker. Du kan læse mere om, hvad jeg kan tilbyde dig på mandeterapeut.dk. Jeg har stor erfaring i at hjælpe mænd i krise i Hellerup.

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Har du brug for hjælp til at få det bedre? Jeg hjælper mænd i krise, du kan trygt tage en snak med mig. Alt du siger bliver fuldt fortroligt hos mig. Du kan med et forløb hos mig regne med, at du får det bedre, og at du vil få en række værktøjer, som du kan bruge resten af livet. Du kan kontakte mig på telefon 20 71 21 22 eller på mail aj@mandeterapeut.dk. Du kan også udfylde min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.