Adgangskontrol i København & Brøndby

KBH Låse er et professionelt låsefirma med en bred vifte af kompetencer. Vi har specialiseret os inden for elektronisk adgangskontrol, og er eksperter i alle former for ADK-anlæg. Vores dygtige låsesmed er omhyggelig og effektiv i alt deres arbejde, og sikrer et resultat, der skaber tryghed i din ejendom. Vi sætter en ære i at forstå dine behov og ønsker bedst muligt, så du bliver glad og tilfreds med resultatet.

Vi udfører adgangskontrol til:

  • Private
  • Erhverv
  • Foreninger
  • Kommuner
  • Myndigheder

Du kan vælge adgangskontroller fra blandt andet SMARTair fra Ruko og ASSA ABLOY.

adgangskontrol københavn brøndby

Skab tryghed i din ejendom

Med professionel adgangskontrol kan du styre, hvem og hvornår de har adgang til din ejendom. Det skaber en naturlig barriere og afgrænsning i din ejendom. Vi tilpasser et system efter din ejendom og personlige ønsker.

Vores dedikerede låsesmed har en grundig uddannelse og kurser. De ved, at det kræver fokus på kvalitet, sikkerhed og god service, for at opnå det bedste resultat – hver gang. Vi skaber tryghed med vores adgangskontrol i København og Brøndby.

Professionel adgangskontrol i København og Brøndby

Tyveri og indbrud kan ske for enhver. Vi sørger for en adgangskontrol i København og Brøndby, der sikrer hele ejendommen fra A-Z. Vores låsefirma har flere års erfaring med tyverisager og vi assisterer indimellem politiet i fogedsager. Vi hjælper hvert år mange virksomheder, boligforeninger, institutioner og mange andre med at sikre deres ejendom.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi sigter efter at løfte din opgave til et højere niveau end forventet. Hos os er du garanteret kompetent vejledning og rådgivning af eksperter. Vi kører ud til vores kunder 24 timer i døgnet. Så tøv ikke med at række ud til vores erfarne låsesmede uanset tidspunktet. Kontakt os på telefon 25 78 28 28, eller send en mail til info@laasen.dk.