Har du brug for en bedemand i Ringsted?

Bedemand Berner arrangerer smukke ceremonier for elskede mennesker. Vores erfarne bedemand gør alt for at imødekomme alle dine behov og ønsker for ceremonien. Det er vores mål, at de pårørende kan få et godt og smukt minde om deres kæres sidste afsked.

Vi rådgiver professionelt, så den sidste afsked kan blive et minde, de pårørende kan se tilbage på med vemodig glæde. Vores bedemand kan hjælpe dig med begravelser og bisættelser i Slagelse, Ringsted og Kalundborg.

bedemand

Bedemand i Ringsted, Kalundborg og Slagelse

Uanset om du vælger vores lokale bedemand i Ringsted, Kalundborg eller Slagelse, så prioriterer vi dine unikke behov. Det er vigtigt for os, at du skal være mindst mulig besværet i en svær tid. Derfor sørger vi for alt det praktiske med planlægning og koordinering til begravelse eller bisættelse. Vi garanterer at vise dig alle dine muligheder, så vi sammen sikrer, at afdødes ønsker opfyldes.

Fokus på miljø & bæredygtighed

Vi har stort fokus på miljøet, så vi kan efterlade en sund planet til vores efterkommere. Hos os sorterer vi vores affald, så alt affald ender de korrekte steder, og alt pap og flamingo sendes tilbage til genbrug. Vores kisteleverandør garanterer, at for hver kiste vi køber, plantes et træ i De Danske Folkeskove.

Få en uforpligtende snak i dag

Vi er ydmyge og beærede over den tillid du som pårørende giver. Som pårørende kan du kontakte os 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Vi står altid til rådighed for professionel og ærlig rådgivning. Vi skræddersyr en løsning til dig, der matcher dine unikke behov for den sidste afsked.

Har du brug for en at tale med om de mange følelser, så står vores eksperter klar til at lytte. Kontakt din bedemand på telefon 58 52 10 18, eller send en mail til berner@bedemand-berner.dk.