Renovering af trapper i Brøndby

Har huset behov for at blive opfrisket? Hos Malerfirmaet Peter Sølling hjælper vi med renovering af trapper i Brøndby og omegn. Med professionelle malere i ryggen er du sikker på, at malerarbejdet bliver udført korrekt. Vi har flair for detaljer og har altid fokus på at udføre vores arbejde med yderste omhu. Dine behov kommer først, når det kommer til renovering af trapper. 

Professionel maler til renovering af trapper

Meget brug af enhver trappe vil i sidste ende med at nedslide malingen. Det medfører et træt og kedeligt udseende, som mange ønsker at få opfrisket i ny og næ. Hos Malerfirmaet Peter Sølling er vi særligt effektive, når det kommer til malerarbejde i Brøndby samt resten af Storkøbenhavn. 

Med et hav af specialister er vi i stand til at foretage enhver er trapperenovering uanset omfanget. Vi har mere end 100 renoverede trappeopgange bag os, hvorfor vi er selvsikre i vores håndværk. Du har mulighed for at få hjælp til materiale og farvevalg, hvis du ønsker det. 

Hovedentreprenør i Storkøbenhavn

Me os som malerfirma tager vi gerne hånd om hele opgaven – ikke blot maling af trapper. Vi samler gerne hele projektet som din hovedentreprenør. Heraf sørger vi for at skaffe alt fra elektrikere til glarmestre. Således har du kun behov for én enkelt kontaktperson igennem hele forløbet. Uanset hvad du har behov for, står vi gerne for maling af lejlighed og hus og lign. hos dig. 

Med en lang række fagligheder kan vi løse næsten alt vedrørende renovering af trapper:

  • Genopfriskning af gelænder og karme
  • Maling af vægge
  • Udskiftning af døre og linoleum
  • Murerarbejde
  • El-arbejde

Som malerfirma hjælper vi selvfølgelig også med andet end blot renovering af trapper. Vores professionelle malere har styr på en lang række opgaver i branchen såsom vinduesrenovering, facaderenovering og andre vedligeholdelsesopgaver. Tag blot fat i os, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. 

Få et tilbud på renovering af trapper

Har du lyst til at høre mere om vores renovering af trapper? Eller har du et andet projekt i tankerne? Så tag endelig en snak med os. Som professionel maler lytter vi til netop dine behov og skræddersyr en løsning samt et tilbud derudfra. Ring på telefon 36 16 72 05, send en e-mail til malerfirmaet@petersolling.dk eller udfyld vores online kontaktformular. Vi ses hos Malerfirmaet Peter Sølling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *