Ejendomsservice i Køge

Lad os klare de praktiske vedligeholdelsesopgaver med ejendomsservice i Køge og resten af Sjælland. Hos RengøringsGruppen Danmark  hjælper vi med alt fra rengøring til haveservice og gadefejning. Du får alt dette til konkurrencedygtige priser med et fokus på dine behov. 

Vi udfører ejendomsservice i Køge med dine behov i fokus

Med mere end 20 års erfaring tør vi godt antage, at vi har styr på vores kompetencer. Vi har udført utallige rengøringsopgave i Køge og sågar resten af Storkøbenhavn m.m. Hvad enten du blot har behov for en grundig, jævnlig rengøring eller en mere komplet løsning, kan vi klart anbefale at du tager fat i professionelle såsom os. Som seriøst rengøringsfirma i Køge hjælper vi alle foreninger, institutioner, boligselskaber og meget mere. 

Når det kommer til udførelse af ejendomsservice tilbyder vi bl.a. følgende ydelser:

  • Hovedrengøring
  • Haveservice
  • Trappevask
  • Flytterengøring

og meget mere.

Fokus på kvalitet ved ejendomsservice 

Udover dette hjælper vi også virksomheder og institutioner med en lang række andre opgaver. Har du eksempelvis behov for jævnlig kontorrengøring eller anden form for erhvervsrengøring, står vi også til rådighed med professionelle medarbejdere. Du kan med sikkerhed lave en aftale med os. Vi har fokus på kvalitet og god ejendomsservice der giver et tilfredsstillende resultat. 

Som rengøringsfirma føler vi os forpligtede til at være miljøbevidste og gøre noget ved industriens påvirkning på klimaet. Derfor sørger vi for at bruge miljørigtige produkter med blomstermærket. Så er du sikker på, at dit forbedrede indeklima ikke er gået på bekostning af miljøet

Kontakt os i dag

Vi er stolte af vores alsidige viden inden for ejendomsservice i Køge og omegn. Uanset hvad du skal bruge hjælp til, tager vi gerne en snak med dig. Vi har ikke nogen krav til størrelsen af din opgave. Har du yderligere spørgsmål til vores ydelser inden vi indgår et samarbejde, er der fri mulighed for at kontakte os. 

Ring til RengøringsGruppen Danmark på telefon 31 10 67 67, send en besked til vores e-mail af@rengr.dk eller benyt vores online kontaktformular på vores hjemmeside. Så vender vi straks tilbage med et skræddersyet tilbud, der tager udgangspunkt i dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *