Erhvervsrengøring i Køge

Har din virksomhed behov for erhvervsrengøring i Køge med serviceplan? Hos RengøringsGruppen Danmark har vi mere end 20 års erfaring med rengøring for både virksomheder, industri og institutioner. Vi tager udgangspunkt i arbejdspladsens kultur og behov før vi påbegynder vores erhvervsrengøring nær Køge og resten af Sjælland. Med speciale i skræddersyede løsninger tager vi altid forbehold for jeres ønsker. 

Som rengøringsfirma gør vi rent for enhver virksomhed. Vi tilbyder bl.a.:

Spar 1500 kr på erhvervsrengøring 

Ved opstart sparer du minimum 1.500 kr. Når vi indgår en aftale med dig sørger vi for at jeres kontor, butik el. lign. står skinnende og pletfri fra top til bund med en gratis opstartsrengøring, som vi udfører ved en aftale på mindst 6 måneder. 

Med en grundig rengøring fra et professionelt rengøringsfirma i Køge er du sikker på, at der bliver gjort ordentligt rent i alle kroge og hjørner. Vi ved hvor irriterende det kan være, at se et halvfærdigt resultat efter man har betalt en pris for erhvervsrengøring. Derfor gør vi en dyd ud af at levere gennemførte løsninger. Vi vedligeholder alt fra maskiner til faciliteter når du får gjort rent i din virksomhed. Derudover sørger vi for at bidrage til et bedre indeklima med renlighed, der er i orden. Det resulterer ligeledes i mere tilfredse medarbejdere og kunder. 

For os handler det ikke blot om at vedligeholde jeres inventar, men også om at skabe en relation til jeres medarbejdere. Med et passioneret team bag os, har vores rengøringsfirma et mål og at hjælpe med at skabe en god stemning på arbejdspladsen. 

Få udført professionel erhvervsrengøring hos os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores erhvervsrengøring i Køge? Kontakt Rengøringsgruppen Danmark på tlf. 31 10 67 67 send en e-mail til af@rengr.dk eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside, www.rengr.dk/erhvervsrengoering/. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *