Ledercoach i København

Leder du efter en ledercoach? Stærkt lederskab starter med dig selv – Du må kunne lede dig selv før du kan lede andre

Online forløb med ledercoach Annette Jønsson

Ledercoach Annette Jønsson laver forløb med ledercoaching, der hjælper dig til at finde din balance mellem rationale og følelser. Det går dybt, så du mærker det og dermed kan lave langtidsholdbare forandringer. Du øger din forståelse for egen adfærd, styrker og udfordringer og bliver mere fokuseret og parat til at tage de bedste beslutninger.

Oplever du det samme?

Du er formentlig en handlekraftig leder med styr på de målbare og konkrete faktorer, og overholder budgetter og tidsplaner. Du er fokuseret på effektivitet og er resultatorienteret. Du kører for fuld tryk og handler ud fra rationale, fakta og analyse. Måske sker det, at du føler dig på udebane, hvis en medarbejder ikke performer som forventet, et team har mistet fokus og ikke trækker i samme retning eller uenigheder forstyrrer arbejdsgangen? Her er det nemlig andre kompetencer, du må tage i brug for at komme i dialog med dine medarbejdere for at kunne indfri dine mål. Det er de sociale kompetencer, der er lige så vigtige og værdifulde, når du leder og skal have dine folk til at følge dig. Med ledercoaching har vi især fokus på det.

Annette Jønsson har i snart 15 år arbejdet som ledercoach og rådgiver for mænd, der ønsker at styrke de sociale kompetencer for at blive mere hele succesrige og handlekraftige ledere. Kompetent ledercoaching får dig tættere på dig selv og dine mål.

Kontakt Annette nu

Leder du overvejende ud fra det rationelle, det målbare og det faktuelle, vil du få svært ved at nå dine medarbejdere, fordi de ofte motiveres af empati, rummelighed, kontakt og at blive lyttet til. Kompetencer der er med til at skabe gode relationer og som motiverer til at yde det ekstra, der gør en forskel.

Hvis du ønsker ledercoaching, tilpasser vi lige netop det forløb, foredrag eller kursus din virksomhed har brug for. Ring og lad os aftale et møde på telefon 20 71 21 22. Du kan også sende en mail til aj@leder-mand-menneske.dk eller udfylde kontaktformularen på siden https://leder-mand-menneske.dk/ledercoaching/. Du kan også købe bogen Leder, mand og menneske her https://leder-mand-menneske.dk/ny-bog/.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *