Utroskab, panikalder og personlige problemer

Mænd der snakker om deres følelser er bløde. Mænd skal ikke være bløde, de skal være hårde.

Ovenstående udtrykker et meget karikeret billede af mænd og deres forhold til at tale om følelser. Et billede der er langt fra hvordan tingene bør forholde sig, men desværre også et billede af, hvordan mange mænd opfatter det at tale om deres følelser.

Jeg kan dog ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at du får identificeret, sat ord på og snakket om dine følelser som mand. Jeg har mere end 15 års erfaring som mandeterapeut og ved derfor hvad det kan få af konsekvenser, hvis du ikke stopper op en gang imellem, kigger dig selv i spejlet og mærker efter i maven, hvordan du egentlig har det.

Hos mænd, der ikke kan sætte ord på deres følelser, opstår der ofte en lang række personlige problemer som for eksempel:

Læs mere om panikalder og utroskab i følgende afsnit.

Som mandeterapeut hjælper jeg med mænd med deres personlige problemer. Et forløb giver dig et nyt fundament for at få styr på dine tanker og følelser, og få en bedre hverdag. Kontakt mig her eller læs mere om mine forløb til mænd med personlige problemer.

Panikalder

Panikalder er et begreb der opstår hos mange mænd og kan indtræffe én eller flere gange i løbet af livet. Nogle mænd oplever allerede i deres 30’ere at føle sig hægtet af; vennerne er i faste parforhold og begynder at få børn, og samtidig stiller samfundet store krav til uddannelse og job. Tvivlen begynder at indfinde sig og spørgsmål som “er jeg god nok?” og “når jeg det?” begynder at fylde tankerne. Andre mænd oplever følelsen af panik i 40’erne, når en travl hverdag med børnepasning og job får tiden til at flyve afsted og man næppe har tid til sig selv.

Panikalderen kan også gøre sit indhug i 50’erne, når livets store spørgsmål som “har jeg opnået det jeg ville?” og “var det bare det?” begynder at trænge sig på.

Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående udsagn er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder terapeutiske samtaler for mænd i alle aldre, med fokus på tryghed og nærvær, og hvor jeg giver dig redskaberne til at få tankerne tilbage på rette spor.

Utroskab

Gennem mine mange år som mandeterapeut har jeg erfaret at utroskab ofte er noget der kommer bag på manden. Han har måske i længere tid ikke indgået i dialog med sin partner og har haft opfattelsen af at det hele var som det skulle være. Han har haft svært ved at tale om sine følelser.

Når dialogen i forholdet stopper, og når komplimenterne og anerkendelsen udebliver, opstår risikoen for at kvinden søger bekræftelse et andet sted – ofte uden manden ser det komme tidsnok.

Omvendt kan manden, der har svært ved at udtrykke, og tale om, sine følelser, også være parten, der søger nye græsgange. Hvis han ikke “oplever andet end skældud og irettesættelser” og samtidig ikke giver udtryk for dette, kan det være uendelig svært at få forholdet til at fungere og kan ligeså føre til utroskab.

Tag første skridt mod en bedre hverdag

– kontakt din mandeterapeut i dag

Går du med tankemylder eller har svært ved at tale om dine følelser? Så kontakt mig i dag. Jeg kan hjælpe dig med at gøre op med personlige problemer som utroskab, panikalder og meget andet. Jeg kan kontaktes her eller på telefon 20 71 21 22.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *