Mænd i krise

Kan du genkende følelsen af der ikke rigtig er noget, som gør dig glad? Livet kører bare afsted og du følger bare med? Du tænker måske: Det går snart over. Problemet er bare, at det ofte ikke er tilfældet. Ofte så bygger dine følelser på en problemstilling, som ikke blot går over af sig selv og derfor ender mænd i krise.

Mænd i krise eller bare midtvejskrise

Mænd rammes også af midtvejskriser. Typisk indtræffer den som en 40 eller 50 års krise, hvor manden rammes af panik, savn, lavt selvværd eller manglende lyst til parforholdet eller ægteskabet. Tag styring på dit liv og opsøg sparring. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mænd i krise, både i form af 1:1 sessions og i mandegrupper. Når mænd er i krise, taler de ofte ikke med andre om deres følelser. Det hjælper at få nye værktøjer og at få talt om dine indre tanker og følelser. På den måde kan du undgå at blive en mand i krise.

Læs mere her: https://mandeterapeut.dk/maend-i-krise/

Få hjælp til at komme ud af din krise

Dine tanker er ofte afgørende for om, du har det godt eller skidt. I et forløb hos mig, vil vi i fællesskab arbejde med at skabe fokus på det, som virker og rydde ud i tankemylderet, så den negative spiral af tanker stopper. Det sker eksempelvis ved at bearbejde det, der har ført til din nuværende krise. Du vil få værktøjer der hjælper dig med at tage ansvar for det, du synes er vigtigt i dit liv. Det gør en kæmpe forskel at tage problemerne i opløbet, i stedet for at vente med at forholde dig til dem, når det hele er ved at ramle. Når du begynder at handle på en ny måde, vil du mærke en glæde og fornemme, at du får styr på tingene som mand, partner og far.
Hvis du har et ønske om at komme ud af det sorte hul en krise kan være, Så tøv ikke. Kontakt mig allerede i dag og hør mere om hvordan jeg hjælper mænd i krise. Du kan kontakte mig på telefon 20 71 21 22 eller ved at sende en mail på aj@mandeterapeut.dk. Så besvare jeg din henvendelse hurtigst muligt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *